Search This Blog

Friday, 16 December 2011

Koperasi Smk Sanzac

Hah kali nie aku maw cerita pasal tempat aku kerja di sekolah......Koperasi Sekolah aku! Ha,korang nak tau aku masuk koperasi sekolah nie mula2 bila ada saturang kakak form4 nie p kelas kami tanya sepa yang maw jadi ajk koperasi...akupun terus angkat tangan haha. Memandangkan tyme tue 5 orang lelaki dkt kelas aku ikut P.U.M(Program Usahawan Muda) 1org lagy takde ikut pa2. So aku tawarkan dirilah nak jadi ajk koperasi. Hah,masa first2 masuk tue mmglah agk kekok kan. Bule2 tyme tue....aku baru doran buli aku hahha. Taklah yang mcm buli korang biasa dgr. buli main2 je. Yang lucunya sepanjang masa aku betugas first day tue.. ntah brapa kaly je aku duduk. aku berdiri siot gara2 malu n kekok! haha! But,they said I did a good job even baru first tyme...hah nie semua sebab aku dah biasa tolong pakcik aku dkt kampung jaga kedai. Lagypun bapa aku pun ada juga jual2 barang sikit. tu yang ada pengalaman tue.Then lama2 aku jadi kamceng dgn ketua koperasi dia tue.!! Mmg best gilerr! Korang tahu mula2 masuk ya rabbi punyalah alim aku..lama2 gyla2 juga hahaha....)Setiap kali kami bertugas memang sure kecohlah...tambah lagy dgn kebisingan kalau aku,arnie(ketua koperasi) n nasrul bjumpa! Haish sampai sakit perut kmi ketawa! N ada sorang lagy yng slalu join kmi ketawa2 tyme btgas,Kak Sue! Dia ni penjaga dkt koperasi sekolah hah! Mmg sportinglah kak sue nie tp kalau dh masuk bab kerja mmg kak sue nie serius! Haahaha tapy ttp enjoy!  Aku sayang dkt dorang termasuklah semua ajk koperasi nie.........! hahah jumpa lagy!

Tuesday, 13 December 2011

2Bougainvillea

Hye! Nie post terbaru! Kemarin bufday ex aku so sb tulah lambat update blog! btw,aku mw ckap pasal kelas aku nie...2B hahaha. nie antara gamabar2 classmate aku.....




Mohd Adib Farhan B Asmat (Epel)





Muhd Azhar Bongkok(Az)



Ridayana Nasil (Rida)
SharulNizam Yusof(Niz)
Muhd Shahrul Abdu Raji(Shahrul)
Nurul Nadia Ismail(Nady)
NurFaeiqah Mohd Fadil(Eyka)
Sarinah Amil Hassan(Ayue)
Wan Izzati Wan Rosdy(Zhatie/Wan)
NurShima Rahmani Mazlan(Shima)

Siti Suhaila Mohd Rafiah(Sue)


Dgku Syahidah Awg Bakar(Syasya)

Noorul Watika Azmi(wateng)
Daniella Daniel(Danie)
Mohd Syafieq Irfan(Syafieq)
Uaddhrevz Tirisinu(udrep)


 
Illyas Fakqhi Abdullah(Illyas)
 and ada lagy dua org tpy teda gambar durang ngan saya!
:Dgku Siti Ummi Saleha Mohd Ishak
 Sabirah Sobri...

Hah nie lah kawan2 aku semuanya baik!! we like one family!! nanti saya sambung lagi cerita pasal kelas n kawan2 saya nie k!!! Hahahaha!! Bye!! See U soon!!

Sunday, 11 December 2011

Zahiran Zahirah

Hari nie 12.12.2011 adalah bufday nya yang ke 14 tahun....Aku ingin mengucapkan semoga panjang umur dan murh rezeki. Aku juga harap kaw bahagia selalu dan gudluck untuk pmr next year!! minta maaf selama nie kalau aku bukan lelaki yang terbaik untuk kau. Terima kasih kerana memberi aku peluang untuk mengisi hati kau. Aku harap kita akan terus bersahabat dan semoga kau jumpa lelaki yang terbaik untuk kau. Selamat Hari Jadi Zahiran Zahirah!

Monday, 5 December 2011

Cinta Pandang Pertama

This gurl I know her for fr 5 years old....haha. Peristiw mcm mn akami bule kenal sbab aku pindah kelas tyme tahun 2. Ndak lama dalam bulan 7 2005 kah hati aku kuat mngatakan aku nie suka padanya...tp budak2 bah tyme tue...blum lagy matang sgt...))tapy tahun 3....aku bgtaw dya ....but it ends with her reject me up!! IDK know why but I've cried all day......(Mesti kamu taw jga rasa dya kan?? aku pun nda taw apa yg buat aku tggu dya utk hampir 6tahunlah... and aku susah maw trima mna2 prmpuan spnjang 6 tahun tue... Aku taw susah maw pecaya kan aku cakap bgnie...tapy kenyataan bah..(Aku syang dya lebih dri aku syg diri aku...Cinta yang aku cipta untuk memerangkap diri aku dalam derita....tapi sekarang cinta dan sayang aku telah berubah sejak 2011......kepada seseorang ....haha. aku rasa maybe suda masa untuk aku buka aty aku trima hakikat dya bukan untukku....)Aku harap di mana pun dia berada sekarang jgn pernah berubah...aku harap kau sentiasa selmat dan jaga diri....ok I Love You as a friend now.......

~New Blog~

haha hye3......this is azhar again. nie blog baru aku.....sebab aku pya blog yang lama kena remove hahha. follower aku yang dulu follow lah aku balik k. aku follow kamu juga nanti.btw tahun depan aku PMR sua 8A tue kena target bukan alng2x......(so SELAMAT TAHUN BARU<AZAM BARU AND GUDLUCk TO SPM N STPM CANDIDATES 2012!!! AND ESPECIALLY GUDLUCK TO PMR CANDIDATES 2012!!! Nanty kyta cer2x lagy k!!! hahhaa