Search This Blog

Saturday, 31 March 2012

~Tragedi November~

Hye....lam kan ai tak updtae blog ni...
.hahaha maklumlah sgt sibuk PMR nak menjelang  nie...
kali ni az ganti nama panggil Ai jak ok!!

Macam yg ai cakap seblum ni
ai nak citerr keadaan ai lepas ai break ngan si DIA
Masa tu lebih kurang sehari lepas ai putus
tba2 sakit mata merah tu menyerang ai
YA ALLAH...Ai rasa sekejap je nak sembuh rupanya....

NAk TAW????

lepas jumpa doktor ai punya BP tggi doktor kata....
haish terpaksalah ai ponteng sekolah tyme2 nak akhir tahun pulak tue.
lepas pergi review doktor sahkan ai ni ada pnyakit tuuuttttt,...........

?????

ai punyalah tak sangka....
lepas tue az kena pg ambil ujian kencing,darah n so on..
ai fikir kan dah nak baik dah mata tue...
nie tak....makin teruk adalah 

SO SAD.......

Ai punya sakit mata tue melarat....
1bulan baru nak sembuh...
ai menangis,sedih sgt tyme tue..
memang lepas putus tu keadaan ai 
teruk sngt....

what to do...


Ai taklah slahkan si DIA
cuma ai terkilan saat2x ai sakit
DIA takde di sisi ai
nak buat mcm mna takde jodoh....

ai doakan semoga DIA
bahagia dan berjumpa dgn lelaki yg lebih baik 
dari ai...

Ai cuma nak cakap yg 
dalam hati ai dah terpaut namanya...
ai akan sentiasa mencintai dirimue....

LOT OF LOVE-AAI  


Monday, 12 March 2012

UJIAN SETARA!!!

Huhayyyy.....az kembli lagy menulis di blog setelh skian lma tdk mgupdate blog.....kaly ni az maw cerita pasal ujian setara yg baru abis az duduki. masa first day tue bulelah...yg msa ary kedua lah btl2 gyla  semua paper susah2. Nasib ready sudh peluru mau tembak hahaha.....kik kan.....then tyme ujian tu jugalah mslah maw dtg malas btul az! Takpa yg pntg az happy skrg....and cuti satu minggu kna bgy mcm teda makna ni bah....mcm buduh2 shaxx. klas tmbhn.omwork kerja kursus so apalh tujuan cuti tu kunuk?? haish...tawakal jaklah....btw bru2 ni az potong rambut!! SH*T man!! masa rambut tu di potong rasa mcm maw kc pth2 jah mesin gunting rambut tu! Haish nia ada gambar untuk tontonan hahhaha!

Sebelum


Selepas




hahaha btw khamis ni az maw pg buat kajian geo d kg air....hahahaha...harap2 smunya bjlan lancar......nnty kyta cer  lgy hahahu.....

Saturday, 3 March 2012

Tekanan Untuk PMR

OHH!! Hye! this is my new entry.....oh tidak az punya tekanan semakin byak!! Mw ambil PMRlah katakan .....semua kena study. trus PK haishh paling az tidk minat bila kena suruh pateri2x semua nie.......punyalah kalau nda wajib nda az buat ohh! Haish then tyme cuty nty sana jugalah kelas extra situ jugalah maw kc siap kerja kursus! Sudalah ujian setara akan datang...heish gyla!!2x ndapa yg pentg harus berkorban demi ilmu dan pelajaran! cing luT! hahaha! btw az rasa makin happy jgn ada masalah mndtg suda AMin! btw az harap keputusan ujian nty ndalah seteruk mana pun kan !! harap2x ilanglah gred d tue....itupun sudah cukup then baru ilang c then kc ilang b then biar semua A! Amin!!!Kawan2 punya probss pun makin kurang harap esok akan datng dn selamnaya begini.....! bUkan maw minta omwork byk ah....maw minta masalh kurang !! hahaha! btw az syg kmurang nnty ada masa az update lgy yerr...!!bye!! As-Salam