Search This Blog

Monday, 30 April 2012

Merentas Pantai Kali ke-13 SMK SANZAC

hahahaa.....salam semuanya! aai baru dapt 
update entry trbaru....
coz....jarang2 guna pc kan...
huhuhu


 BTW

kali ni aai nak cerita pasal 
larian pantai sekolah aai pada sabtu lepas...
penat gila.....jo...
taw tak......aai semangt kunuk pagy2 jalan suda...
skali tyme blari...
mcm ayam mati...haahhaha

((((((:

tapi aai berjaya tamatkan larian taw tak....ha
drpd setengah jalan or maen tipu....
'sihat'2 aai  ni taklah aai ni tak boleh
hbiskan larian tue...
pikir apa cincaikah??
hahahah.....btw masa tu ada 3 checkpoint...


then

sblum mula lari tue YA RABBI ada senam robik katanya....
maka stretching....palui eh....
hah,skolah aai ni ada 5 rumah sukan...
bendahara,laksamana,raja,shahbandar n temenggung.

AAI YG MANA???


aai rumah raja lah....hah
tak kiralah apa pun RAJA tetap di hati...
masa larian tu bnyak btul persaingan...
cegu2 pun tak kalah meriahnya....

NAk TAW??

dalam byk2 lelaki kelas aai
aailah palink las sampai n teda nombor lgy
tue....haihh kin malue2

masa penyamapaian hadiah banyak btul
rumah shahbandar menang
tapy las2 taw sepa juara??? 
tak lain tak bukan RUMAH TEMENGGUNG....


ISH3x

masa rumah bendahara ambil hadiah
cegu sorang ni konon2 bagi hadiah iringan 
duit 10 rggit maka2....dya ambil balik derrr....
gimik semata2x....

APA2pun


Larian sbtu tue....sgt memenatkan
tmbh dgn matahari panas lgy....
maki PUTIH muka aai ni hah....
oklah apapun kyta smbung cer len kaly 
ok!! bye2 salam!




Tuesday, 17 April 2012

~Ohhhh Nooo...~

Tajuk dia tidak ada kena mngena dgn apa2pun
saja jak tue...hahaha
lama btul aai tak update blog ni
maw bhabuk suda....

:):):):):):)

Aai ni semakin sibuklah menjelang pmr...
kerja rumah,kerja kursus, kelas tambhan...
semualah...
kali ni aai nak citer sikit pasal kawan aai yg sorang ni haa...

SEPA??

hahahai......nama dia Tunishah. Aai panngil nishah je...
dia baik,sporting n gyla2 orgnya.
kdg2 az slalu cer dgn dya dkelas...

MORE??

Nishah ni baru pindah dari kl pg sabah..
hah,mungkin ada yg tak suka dgn dia...
tapi kalau u all kenal dia sure u all suka..

......

masa mula2 jumpa mcm kekok pulak rasanya...
sebab budak baru kan...
hahahah kalaw ingat balik mmg lucu.
kadg2 dia ni suka buat az geram
tp taklh geram mcm mna pun...

ERRMMM

Nishah ni pandai maen gitar tau....
kalau dia naynyi memang ok suara dia..
best....dia ni baru masuk sudh ada peminat
nah kaw.....apa mcm itue??

BTW

Nishah ni org yg sgt mmhami,....
next year form4 dy apindah sudah... ):
sgtlah sedihhhhh...
btw kawan! gudluck PMR!.....