Search This Blog

Saturday, 24 November 2012

hyee..semua... :) 
minta maaf llmbt follw kmu 
lma nda updte blog...
behabuk sudaa....sb sibuk then teda pluang mw guna komputer...
so nmpk tajuk post???
yeahh tarikh lah...
tau tarikh apa?



TARIKH KAMI BREAK!


yeaahhh benda yang plink aai ndamaw jady 
akhirnya jady jugaa buat ketiga kalinya...
aai ingt relay ni akan lama tapi aai silap
aai terlampau berharap...kan
aai ndataulah mcmmna lagy mau buat dya stay sma aai
kmu smua tolong dulue bah....




 yeaahh aai tau tiga kali aai bg pluang 
tiga kali juga dia bg kecewa aai dgn relay ni
aai tau yg dya syg aai tp knpa smpai mau break??
aai nda pham ok...aai ndtau knpa aai masih boleh 
sayang,rindu n cinta sama dia
walaupun banyak yg jady smpai aai terluka bnyk kali




mungkin kalau mmg sudh syg gylaa tu mmg gtue kaly
        aai ingt lagy masa maw mula kapel balik haritu..
dia bilang dia tidak akan sakiti aai buat kali ketiga
tapi tengok? dia buat juga.....



yeahh masa mula2 kapel balik tu ok..
then lama2 gaduh...yeahh aai tahu yg
aai sensitif cepat merajuk...



aai pun tahu juga kyta bnyk gaduhh
tp aai ttap tahan sb aai SAYANG dia.
aai pun ndataw....lah bila diingat semuanya
mcm skelip mata jak jadi ni




 our last conversation before break up
is at 21st night of october...
dia sibuk bah tue banyak kerjaa...
so aai bilang bah prgilah buat kerja
ndapu rehat klau penat jgn lpa mkn..




trus dia ckp sorryyyy sgt
n tya btul ni nda marah....
aai pun reply lah ckp ok bah..
jgn risau...tp kalau dia mau aai berubah pikiran
pun boleh juga..




trus start disana tu yg text
kmi mcm gaduh...wlaupun bukan gaduh...
trus las2 dia bilang bah thankyouu...n bla bla.




esoknya petang masa tu aai dkoop skolh
trus dia text aai nda baca...
dia text 'azhar" itu jakkk....
trus aai bilang sorryy lmbt 1 jam lbh lmbt reply.



TIBA-TIBA




dia bilang mau minta lepas...
so azhar tya kenapa?
dia bilang sb aai dgn dia nda shaluan
aai simpang ni
dia simpang tue
trus dia bilang lgypun kblkng ni kmi byk gduh
dgn prgai dia lagi



so aai ckp aai ttp tahan
sb aai sayang kan dia
tp dia ttp repky mau minta break juga
so aai suruh dia sent balik yg dia mau minta break
dgn harapan dia ubah pikiran




TAPI.... :'(((((





dya balas ok i wanna break up..
so aai pun balas lah ok aai lepaskan n so on...
perasaan aai mas tu campur2
sedih,lucu,sakit hati n so on
tp apa bule buat..kan...then aai
harap jak yg supya next tyme supya dia
akn jmpa yg lbih better drpd aai.








P/S:kamu tau kalau ikutkan haty aai nda akn lpaskan dia tp sb aai
prnah ckp dgn dia yg aai takkan break kcuali dia yg minta
so aai kena hormat decision dia...wlaupun aai yg menanggung skit
dia bilang dia ndamaw aai sakit hati lgy tp dgn break ni
aai senang hatykah?? berhari2 aai sedih tp aai tidak tunjukkan
sb aai ndmau minta simpati kwan2...
so aai harap smua ni ad hikmahnya...so kepada si dia...
jga diri.jgn abaikan kesihatan...ingt smua yg aai pesan dgn kau...k thx
untuk relay kita...
20>08>2012>-22>10>2012
Ne_Ra Love





 si DIA yg aai sayang sgt....


     kalau kamu jumpa dia just ckp yg aai sygkan dia..
capital E